Despre mine

M-am chinuit să scriu aici câteva cuvinte despre mine aproape 1 an de zile după ce am pornit blogul.
Iată că într-un final a ieșit ceva.

Bun.

Mă numesc Eugen.
Am pornit blogul ăsta inițial pe platformă wordpress.com. A fost de test, am vrut să văd dacă nu cumva mă plictisesc după câteva zile.
Nu m-am plictisit astfel că după câteva luni m-am mutat pe iogen.ro. Auzeam peste tot de Google Analytics și alte widget-uri care nu merg pe wordpress.org.
Plus că mi-a venit ideea de iogen.

Că am ajuns aici, de ce iogen?
Simplu, fiindcă așa îmi pronunță bunicii mei numele. Și mi s-a părut cel mai potrivit nume de domeniu.
Apropo, este cu accent pe i 😉

Foarte multe nu știam despre blogging. Dar am învățat repede fiindcă îmi place să-mi bag nasul. Dar mai am multe de învățat, true, deci sunt deschis la feedback din partea celor care consideră că îmi pot da un sfat bun.
Despre cum scriu n-aș putea să spun prea multe. Eu de felul meu sunt mai ironic. Mai acid, mai direct și mai lipsit de empatie. Pragmatic îmi place să spun. Dar țin aproape prietenii și familia. La testul cubului am păstrat calul și scara . 😎
Că tot am menționat empatie, este unul din motivele inițiale pentru care am pornit blogul. Ca să-mi antrenez empatia. Să reacționez la păreri diferite față de ale mele, la criticile cititorilor, la jigniri și laude.

A început să-mi placă repede. Este plăcut să-ți exprimi părerile în gând (scris) și să știi că le ascultă și altcineva. Nu mai simți că vorbești singur, ca acasă. 😆
Am încercat să postez câte un articol pe zi, minim. Nu prea a mers. Am scris despre bălării, probabil că o voi mai face.
Acum încerc să am subiecte interesante, pentru care să scriu mai mult de câteva rânduri. Și încerc să evit subiecte de cancan/click/libertatea.
Mă exprim despre politică, despre fotbal (țin cu Steaua și Barcelona), despre chestii/device-uri/gadget-uri/aplicații noi de care aflu, despre videoclipuri și filme. Mai abordez subiecte despre domeniul meu de activitate (IT) și îmi permit să-mi dau cu părerea și să arunc cu sfaturi atunci când consider că am ceva interesant și util de zis.

Cu ocazia blogului am aflat cum se administrează o pagină de Facebook și la ce este util Twitter.

Facebook: www.facebook.com/ioGenBlog
Twitter: www.twitter.com/ioGen_Blog

Mai departe sper să devin din ce în ce mai bun în optimizarea blogului și să scriu din ce în ce mai atractiv pentru voi.

Enjoy!

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!