Poate vorbește Harvard-ul din Ioana Petrescu, dar vorbește bâlbâit și cu dezacorduri între subiect și predicat.


via digi24.ro

O fi de la faptul că nu prea a vorbit limba română la studii?
Sau de la faptul că nu prea știe despre ce vorbește? Un om care a terminat Harvard și care este Ministru în Guvernul României ar trebui să aibă un discurs mai complet, fără tremur în voce și fără “ă, ă,…“, “înceapă începerea“, fraze începute cu “deci” și veșnicul ignorat acuzativ al lui care“.
Oamenii care nu au nimic de ascuns, cei care sunt pregătiți pe subiect, cei care au inteligența și cunoștințele necesare vorbesc siguri pe ei, vorbesc corect și clar și pun punctul pe i la întrebarea pe care au primit-o. Nu o dau în bâlbâieli și pagini răsfoite în timp ce vorbesc, precum un copil de clasa a 5-a prins cu lecția nefăcută.
Este a doua oară când Ioana Petrescu se pune în situația neplăcută de a nu face față unei discuții pe subiecte pe care este Ministru. Nu răspunde la întrebări, nu spune nimic concret, îi dă înainte cu “încă o dată vă spun …” dar nu spune nimic. Se negociază, se așteaptă rezultate, se va judeca, vor veni calculele, urmează să se stabilească opțiunile, vom avea, vom primi. Toate în viitor, toate sunt mereu în viitor.

Îmi aduce aminte de Victor Ponta, la ieșire de la DNA, când a fost întrebat despre subiectul Microsoft. Bâlbâit, nervos, agitat, cu “nu știu” și “nu cunosc” în brațe.


via digi24.ro


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

1 Comment

Yamasha · October 8, 2014 at 18:16

Pai au dresat-o… sa nu zica nimic rau. Tocmai de aceea a dat si raspunsurile alea… cel putin hazlii.

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!