De când a început sezonul de motociclism îmi aduc aminte, zilnic, de aventura mea de anul trecut. Amintirile mă chinuiesc de fiecare dată când trec de DRPCIV și începe podul peste Barbu Văcărescu. Sunt cu ochii în patru după orice prost care are idei năstrușnice. Și sunt mulți.
În continuare mulți nesimțiți întorc pe pod, peste dublă linie continuă, pentru că automobile.
Acum două zile era un papagal care s-a oprit pur și simplu pe prima bandă, cu semnal stânga, aștepta să nu mai vină nicio mașină de pe contrasens ca să întoarcă. Nu știu dacă mă văzuse pe mine pe banda a doua, poate norocul meu a fost că încă veneau mașini pe contrasens.
Încă o dată, locația despre care vorbesc este asta:

drpciv

Capture

 

 

 

 

Da, este fix în fața Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV). Adică exact ăia care dau permisele la idioți și care ar trebui să le ia înapoi pentru ceea ce zeci de mașini fac zilnic în fața sediului lor.
Și dincolo de pod este aceeași distracție, cum se termină podul cealaltă jumătate de idioți fac stânga. Anul trecut doar eu am văzut de 3 ori poliția acolo venită la nu știu ce accident. Dar nu i-a dus capul să ia o măsură pe termen lung, ei vin, constată, dau amenzile și pleacă.

Intersecția Barbu Văcărescu cu Șoseaua Pipera, pe sub pod, a stat cam 3 săptămâni cu semafoarele nefuncționale.
În fiecare dimineață situația în intersecție arăta cam așa:

photo photo1

 

 

 

 

Picior de polițist n-am văzut acolo.
Nu știu dacă s-a rezolvat între timp, nu am mai trecut pe acolo de când mi-am luat motoreta.

Cam asta se întâmplă în jurul DRPCIV, o clădire plină de polițiști.
Ce pretenție să avem la restul orașului?


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!