Românii au reușit (nu sunt surprins) să strice și conceptul de Black Friday. Care spune, la el la mama lui, că este o singură zi, ultima Vineri din luna Noiembrie.

Da, oricât de surprinzător ar suna, Friday înseamnă Vineri. Și nu e Fridays.

Ideea este simpla și ar trebui să genereze vânzări uriașe într-o singură zi pentru prin simplul fapt că este o singură zi. În mintea oamenilor se generează un haos ilogic și mulți se trezesc cumpărându-și tot felul de chestii de care poate n-au neapărat nevoie, dar frate, este Black Friday, reduceri ca azi nu mai prind tot anul. Este, precum zice Buhnici, ca Moș Crăciun. Dacă ar veni 4 zile la rând în Decembrie n-ar mai avea același farmec emoțional, nu?

Eh, așa, comercianții de la noi au reușit să transforme Black Friday dintr-o zi de reduceri într-o perioadă de reduceri. Cam ca oricare altă perioadă din an, doar că beneficiază de o promovare mai mare. Dar nu mai este Black Friday.

Tot George Buhnici a avut o propunere de a boicota comercianții care nu respectă regulile jocului. Și mi se pare o idee bună.

Până acum doar eMAG respectă regulile jocului. Dar este o vineri, și este o singură zi. Asta din ce zice realitatea.net.
Altex a început Black Friday de pe 13 Noiembrie (!!),  Flanco are Black Friday pe 21, 22 și 23 Noiembrie, Domo începe pe 21 și termină ziua pe 28 Noiembrie.

Succes la cumpărături.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

2 Comments

Yamasha · November 24, 2014 at 17:15

DA, clar… a boicotat… dar, de fapt, a promovat peste tot black friday buhnici.
Oricum, lumea s-a prins ca preturile se maresc inainte si apoi se reduc…

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Eugen · November 25, 2014 at 08:49

    Da, a și promovat după. Am văzut emisiunea I like IT unde i-a chemat pe toți de pe la toate magazinele online.
    Cât despre prețuri, unele da sunt mărite, altele chiar sunt reduceri. Trebuie să urmărești produsele dorite și să ai și noroc să le prinzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!