De ceva vreme am observat că share-ul pe Facebook al articolelor arăta în felul următor:

wordpress error

 

 

 

 

După mai multe operațiuni, troubleshooting și debug cu Object Debugger, cred că am reușit să localizez și să izolez plugin-ul care genera problema. Totul funcționează așa cum trebuie atunci când un singur plugin nu este activ – WP Total Cache. Observ că share-urile merg fără probleme. Toate detaliile articolelor, cum ar fi descrierea sau Featured Image se trag cu succes din WordPress la Facebook Share. În momentul în care activez WP Total Cache lucrurile o iau razna, share-ul la posturi arată ca mai sus.

So, WP Total Cache pare să fie problema, la mine cel puțin.

Acum, întrebarea următoare a fost ce setare de la WP Total Cache generează situația asta? Fiindcă plugin-ul este util și n-aș vrea să renunț la el. Troubleshooting-ul pe problema asta a fost scurt, după ce am dezactivat prima funcție din WP Total CachePage Cache mai precis – treburile au început să meargă.

WP Total Cache - Page Cache

 

 

 

 

 

Deci, rezumat, dacă aveți probleme când dați share articolelor pe Facebook, descrierea articolelor sau Featured Image nu se trag cum trebuie, încercați să dezactivați opțiunea de Page Cache din WP Total Cache. Ar trebui să meargă după.

Cu ce fac mai departe Page Cache, pentru a optimiza viteza de accesare a blogului, rămâne de văzut. Poate totuși vine un update la WP Total Cache care să fie 100% compatibil cu WordPress 3.9.1 și pot reactiva opțiunea problematică.

Ceva păreri, sugestii, reclamații?


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!