Bookster este produsul lui Bogdan Georgescu, lansat în 2013, după ce peste 10 ani a condus firma de consultanță imobiliară Colliers.

Ideea este simplă, compania ta încheie un contract cu Bookster și tu, ca angajat, ai acces gratuit la peste 30.000 de cărți fizice pe care le poți închiria. Bookster este un nou tip de beneficiu pentru angajat, pe lângă cunoscutele abonamente medicale, la sală etc.

bookster

Conform Ziarul Financiar, Bogdan și-a propus ca anul acesta să ajungă la 100.000 de cărți în bibliotecă.
Mie personal mi se pare o idee super tare, chiar am găsit cărți în biblioteca Bookster pe care îmi doream să le citesc și mai mult ca sigur voi mai găsi. Livrarea cărților închiriate se face direct la birou, în zile fixe stabilite în prealabil. De obicei poți ține cartea împrumutată 1 lună, dar ai posibilitatea să prelungești perioada dacă ai nevoie.

Îmi place de ei, sunt foarte prietenoși, site-ul arată bine, user friendly iar atenția dpdv al comunicării cu clientul pare să fie una influențată clar de experiența lui Bogdan în mediul privat, unde satisfacția clientului contează.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!