Fac eforturi mari să mă trezesc.
Dar BOR mă ajută.

Printre reprize de moțăit aud:
“Avand in vedere faptul ca suntem intr-o perioadă de criza economica, donatiile de la credinciosii si clericii din romania si din strainatate nu mai sunt la nivelul celor din anul 2011. Atat autoritatile centrale, cat si cele locale trebuie sa sustina financiar construirea catedralei mantuirii neamului”

Îmi dispare somnul instant, fiind înlocuit de o senzație de nervi, scârbă și consternare.

Păi cum mah de la autorități? Adică de la buget! Adică de la mine! Fuck off! Și cum adică trebuie? Seamănă cu situația din Cipru, mai lipsește să-mi pună poprire pe conturi până BOR își ia partea leului.

Prefer să le dau foc banilor decât să îi cheltuiască “clericii” pe palatul lor kitchesc.
Din păcate nu pot.

Au cheltuit doar 50 milioane Euro până acum și, săracii, din cauză ca lumea și-a cam dat seama că sunt niste nenorociți, nu mai cotizează cum o făceau. Drept urmare s-au gândit să ia de la toată lumea.
Până acum, din cei 50 mil Euro cheltuiți deja, cam 9 milioane au venit de la Guvern si Primăria Capitalei. Adică și de la mine.
Și mai vor.

Mi se face scârbă.

Nu mai intru în subiectul “câte spitale, școli, parcuri, azile, asociații umanitare etc.” puteau fi ajutate cu acești bani.

Partea și mai tare este că va costa 100 milioane de Euro doar ridicarea monstruozității.
Se presupune că se va ajunge la 1 miliard de Euro când va fi gata, “la cheie”.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

1 Comment

Biserica Ortodoxă Română și Biserica Ortodoxă Cipriotă - Fără Supărare · March 20, 2013 at 13:00

[…] BOR – “Avand in vedere faptul ca suntem intr-o perioadă de criza economica, donatiile de la credinciosii si clericii din romania si din strainatate nu mai sunt la nivelul celor din anul 2011. Atat autoritatile centrale, cat si cele locale trebuie sa sustina financiar construirea catedralei mantuirii neamului” (via) […]

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!