În ultima vreme aud despre tot felul de investigații ale DNA, arestări, condamnări cu executare și tot așa. Mă fac să cred că mergem pe drumul cel bun. Dacă se continuă poate în vreo 10-20 de ani vom scăpa de corupții ăștia infecți fără pic de rușine, poate îi sortăm și îi filtrăm până îi eliminăm. Peste ani și ani sentimentul primordial pentru ei va fi “nu fur că risc să mă prindă” în loc de cel care este acum “fur că nu mă prinde că-s șmecher de partid”

Mă uit cu satisfacție de fiecare dată când citesc despre o arestare sau despre o condamnare cu executare. Mă bucur ca și cum ar fi o reușită personală. Nu contează dacă sunt dosare politice sau nu. Toți cei din zona politicului care ajung la pușcărie merită sau au făcut ceva pentru care să merite să sufere. Răzbunare politică my ass. Faptele pentru care sunt judecați nu sunt discutabile, doar protecția politică i-a ajutat până acum să nu ajungă justiția la ei. Eu sunt sigur că toți au furat, că toți sunt vinovați. Sunt în troaca porcilor, nu au cum să rămână curați.

Îl ascultam ieri pe Dumitru Dragomir vorbind cu amărăciune despre arestările oamenilor din fotbal. Spunea că mai sunt puțini și s-a terminat cu toți, îi arestează pe toți. Și o spunea cu durere în glas, ca și cum o mare nedreptate se întâmplă. Singura mea durere este că el nu îi urmează pe drumul spre Rahova.

Din punctul meu de vedere, cu cât mai mulți nenorociți d-ăștia securiști șpăgari și corupți ajung la pușcărie, cu atât mai bine. Sunt dispus să plătesc o taxă din care să se construiască mai multe pușcării, doar să aibă toți loc.

Acum, gândul rău care le dărâmă pe toate cele bune de mai sus este următorul. Anteniștii fripturiști cu drept de vot au șanse mari să îl aducă pe Victor Ponta în deplinătatea tuturor forțelor. Precum Goku din Dragon Ball Z, personajul crește în skills până e master of disaster. Mă rog, mai degrabă ca Piccolo, the bad guy din Dragon Ball. Și când Victor Ponta va ajunge la nivelul dorit să vedeți atunci cum Justiția își reia locul în umbra politicului, arestările vor înceta, contractele se vor resemna așa cum spune tata socru și lucrurile vor reveni la normalul erei Adrian Năstase.

Și abia atunci or să simtă binele toți care pun botul acum la pomenile lui Victor Ponta. Abia atunci o să vină factura și or să se plângă prin Piața Universității, protestând să plece Ponta.
N-au învățat nimic, deși au experiența din trecutul apropiat cum că nu protestele dau jos un Președinte și nici Referendumurile, odată ce votul l-a pus acolo.

Problema mea personală este că sunt șanse să fiu tot aici când căcatul va ieși la suprafață. Și o să îi înjur rău pentru asta.