Not much.

Sau, de fapt, multe, dar not much pe blog.
Ca să ajung la prezent și să merg mai departe fac o sumarizare a ultimelor aproximativ 4 săptămâni:

 • Am fost în concediu vreo 2 săptămâni în Paris.
  Și pe lângă Paris. Și prin vest pe la Ocean. A fost mișto, Parisul este frumos. Revin cu un articol mai detaliat plus câteva sfaturi utile pentru viitorii turiști ai Parisului.
 • Au venit teroriștii peste Europa.
  Sau cel puțin așa gândesc toți oamenii limitați. De fapt au venit refugiați din Siria care fug cu copil, cățel, purcel de bombe și gloanțe. Da, printre ei sunt și unii care n-au prea trecut pe la biserică și aruncă cu pietre în militari, dar printre europeni nu sunt? Posibil printre ei să fie și niște dobitoci din ISIS. Dar sunt sigur că băieții cu ochi albaștri sunt geană pe ei. Plus că, băi hitleriștilor, ăia de pun bombe sunt deja pe unde trebuie, nu trebuie să vină din Siria acum.
  Dar este îngrijorător să vezi cum, la 70 de ani după ce garduri ghimpate, gaze și gloanțe au omorât milioane de oameni doar pentru că se închinau la altceva, încă avem destui retarzi printre noi care ar fi dispuși să repete istoria asta pentru același motiv. Unguroaica aia care pune piedică refugiatului cu copilul în brațe este din punctul meu de vedere simbolul a tot ce înseamnă decăderea în umanitate a europenilor civilizați. Ceilalți sunt sălbatici islamiști…
 • A murit Vadim.
  Aparent, nimeni nu dă doi bani pe chestia asta sau pe el, dar toți au scris și și-au dat cu părerea și au scris iar și au răspuns și au comentat și au judecat și au aruncat cu tot ce puteau și tot ce aveau mai bun în sufletul lor. Totul către un mort care le-a făcut mult rău murind.
 • Victor Ponta a fost trimis în judecată.
  Treziți-mă când va fi condamnat la închisoare cu executare, până atunci nu pot decât să sper și să mă rog. Știrea de fapt ar fi că Victor Ponta încă este, în nesimțirea lui, Prim Ministru al României.
 • Sorin Oprescu a fost arestat.
  L-au prins cu mâna-n sac, sper să împartă aceeași celulă cu Ponta. Amuzant aici este cum, domnul doctor s-a îmbolnăvit grav și leșină de pe picioare acum, după ce l-au ridicat. Păi bă nene, eu zic în felul următor, cred că e de la bani, au ceva pe ei, că toți care fură atât de mult se îmbolnăvesc grav la sfârșit. Pentru că ăsta e sfârșitul domn’ doctor. Ce nu înțeleg la ăștia ca Oprescu este cum dracu, oameni inteligenți fiind, pot fi atât de proști. Acum aproximativ 2 luni l-au ridicat pe unul din Primărie, mâna lui dreaptă sau ceva de genul, pentru corupție. Tu, Primarul, când îl ridică pe ăla din biroul de lângă tine, ce crezi că face DNA-ul în ceea ce te privește?
 • Rusia s-a dus peste ISIS.
  Eh, ei s-au dus cu alte interese pe acolo, dar acum au motiv să-și pună o bază militară în zonă. Americanii au brevet de invenție pe mișcarea asta strategică, deci se înțeleg ei cumva. Că doar ISIS-ul a rezistat până acum fiindcă o gașcă de jihadiști înarmați cu kalașuri din 1900toamna și niște capre pe post de femei se luptă de la egal la egal cu armata NATO și armata Rusiei și armata zergilor, nu fiindcă n-are nimeni niciun interes deocamdată să închidă subiectul definitiv.
 • A început Campionatul Mondial de Rugby.
  România joacă primul meci în seara asta, la 22:00. Meciurile RWC2015 sunt transmise de canalele DigiSport. Cea mai mare surpriză de până acum și din istorie cred, a fost victoria Japoniei în fața dublei campioane mondiale Africa de Sud cu 34-32. Eseul victorie a fost marcat în prelungirile partidei după ce japonezii au refuzat lovituri de penalizare cu care ar fi făcut sigur un egal pentru a continua atacul și a câștiga. Au avut 17 momente de fixare înainte să pună mingea în terenul de țintă. A fost fenomenal. Și sportul ăsta este superb.
 • Volkswagen a șmecherit normele de poluare.
  Se conturează cel mai mare scandal din istoria industriei automobilistice, cu un impact uriaș. Este abia la început, prea devreme pentru concluzii. Dar va fi huge, va schimba lumea mașinilor diesel și va fi ceva extraordinar din punct de vedere management daca Volkswagen va supraviețui crizei.

M-am întors  🙂


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!