Am un vecin…vai, ce vecin.

Eu stau la etajul 5, el stă la 4, pe diagonală cu mine. El, nevastă-sa și un copil.
Acum 5-6 ani, când m-am mutat, mi-am renovat apartamentul. Și cum nu poți face asta păstrând liniștea absolută, am făcut ceva zgomot. Respectând orele de odihnă legale și având aprobări pentru ceea ce renovam. Dar idiotul a ținut morțiș să se prezinte la mine la ușă, șchiopătând ca un câine fiind handicapat de un picior și să-mi explice el cum fi-su nu poate să învețe din cauza zgomotului (era 12 la prânz), cum că am depășit nivelul maxim de decibeli admis prin lege, cum că nu fac bine șanțurile pentru instalația electrică și alte bălării. L-am rugat frumos să ne lase în pace și puțin mai urât la 10 secunde după, când a luat-o pe arătură cu niște băiețisme.

Mă rog, timpul a trecut, am presupus că deranjul a fost de moment și trecem peste. Îl salut de câte ori îl văd, el mai puțin. Whatever. Dar mi-am dat seama că omul nu este supărat de atunci pe mine. El este supărat în general. Ah, da, mai este și un jeg de om.

Regulat, cam o dată pe săptămână, din apartamentul lui se aud urlete și țipete ca pe stadion. Se ceartă cu nevastă-sa. Și se ceartă bine, cu tot meniul. Proasto, idioato, cretino, nesimțito, curvo etc. Nici ea nu se lasă mai prejos, deși are vocabularul mai limitat decât al lui. Insistă cu hadicapatule, evident 😉  Și problema nu este asta. Dacă mă întrebi pe mine pot să se și omoare acolo. Nu se pierde nimic înafară de niște gene infecte. Dar ce nu înțeleg este de ce insistă să urle atât de tare încât se aude până și ce greșeli gramaticale face, foarte clar de la parter. Nu poți să o faci curvă pe un ton normal? Că doar nu este o curvă mai mare dacă îi zici asta pe un țipăt îndelung, răgușit și disperat.

Abia aștept să se facă mare copilul lui, crescut în mediul acela de grădină zoologică și să ajungă să trebuiască să fie un membru normal în societate…right!

Îmi este greu să înțeleg de ce oamenii se ceartă în public. Nu sunt absurd, există certuri în orice familie. Sau discuții contradictorii. Cum vrei să le zici. Dar este un moment intim și ar trebui purtat ca atare.
Despre jigniri sau agresiune fizică nu vreau să comentez foarte mult. Îmi este scârbă de astfel de specimene.

Deci, băi retarzilor, ăștia care simțiți nevoia să vă certați jignind rău de tot persoana pe care se presupune că ați iubit-o la un moment dat și insistați să audă și restul lumii cât de retarzi sunteți, sunt sigur că găsiți un ghid complet pe net despre cum să tai venele astfel încât să ai succes. Hint: pe lung!

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!