Piticu’ fiind Cristi Dorombach, scrie pe piticu.ro.

Acum ceva ani, când numai ce deschisesem ochii cu iogen.ro, m-am documentat despre care/cine/ce/cum stă treaba în blogosferă și pe cine trebuie să citesc ca să aflu lucruri interesante. Piticu’ a fost, pentru scurt timp e adevărat, pe lista de follow. Și mă apucă pe mine într-o zi să îi răspund pe Twitter la o nelămurire tâmpă de-a lui despre utilizarea iPhone-ului. Nu mai știu exact, ceva idiot proof oricum. Eu explicam, el nu înțelegea, eu re-explicam, el tot nu înțelegea. Până un prieten care asista la discuție, cu ștate mai vechi în blogosferă, mi-a zis scurt să nu îmi mai bat capul cu piticu’ că nu e prea destupat.

Nu l-am mai urmărit prea mult de atunci, am văzut doar că zoso și alți blogeri vechi îl iau des peste picior mai mult sau mai puțin elegant. Pare să ducă mult la jigniri. A devenit în timp irelevant pentru mine ca sursă de informare, nu îmi aducea plus valoare de niciun fel, dar nici nu eram de părere că e un retard.

Zilele astea mi-a confirmat de ce am luat o decizie bună să nu îl bag în seamă. Omu’ scrie prostia de mai jos, în legătură cu fata de săptămâna trecută răpită de un taximetrist și care a trecut printr-o tentativă de viol pe la Pod Ciurel.

Cristi Dorombach strikes again

Toată lumea, da’ mulți nene, îl fac cu ou și cu oțet. Nu intru în detalierea fracturilor logice din textul lui, apropo de probabil folosit de one too many times: assumption is the mother of all fuckups. Nici nu stau să repet adjectivele cu care a fost catodorisit, n-aș spune nimic nou din ce nu i s-a spus. Și le merită pe deplin.

Vreau doar să înțelegeți și voi ce fel de oameni avem printre noi. Și că sunt mulți ca el care vor acționa în consecință cu prima ocazie când vă va lovi un necaz precum pe fata din poveste. Și să aveți grijă de voi fiindcă la sfârșit tot voi veți fi de vină, fiindcă ăștia sunt proști da’ mulți.

Între timp taximetristul violator a fost prins de poliție, dar Dorombach insistă să-și susțină părerea pe blogul lui. Și insistă. Și tot insistă.

PS: Guinness a decis să întrerupă colaborarea cu piticu’ în urma prostiilor spuse de el.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!