Vă spun imediat, scurt și pe înțelesul doamnei.

Dar până atunci, cine este Cristiana Anghel? Este o învățătoare care, în 2010, a făcut greva foamei până când a fost luată în Partidul Conservator și făcută senator al României.
A fost transformată în erou național de către Antena 3 pe perioada cu greva foamei, după care și-a preluat poziția de cățeluș al lui Voiculescu și într-un cadru oficial înscriindu-se în PC.

Acum, ca orice om limitat, a uitat de unde a plecat și cine este de fapt și, cum prostu’ nu e prost destul dacă nu e și fudul, emite pretenții de mare doamnă de societate și valoare națională.

Cristiana Anghel se plânge că este plătită cu doar de trei ori salariul minim, pe când un judecător are chiar și de 15 ori salariul minim.

Argumentele sunt de râs, dar doamna ține coada de senator sus. Nu mă chinui să explic de ce este o fractură logică tot discursul doamnei, vă descurcați singuri să faceți 2+2.

Dar, doamna Anghel, hai să vă povestesc scurt și pe înțelesul dumneavoastră de ce sunteți plătită cu mult prea mult decât ar trebui.


Cristiana Anghelsursa captură

Și nu, emisiunile de la Antena 3 și pupatul în, să mă scuzați, cur pe Voiculescu și Ponta nu se pun ca Activitate Parlamentară. Deși sunt sigur că vă ocupă mult din timpul valoros de senator și drumurile până în Băneasa consumă multă benzină plătită din suma forfetară.

Ca o palmă de realitate, dacă activitatea mea la compania privată unde lucrez acum ar arăta la fel din 2012 până în prezent…ei bine, mai mult ca sigur că nu m-aș mai referi la ea drept “compania unde lucrez acum“.

Sper că nu am fost prea subtil pentru dumneavoastră.

 


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!