Posta-Romana
După ce am scris aici despre aventura unei prietene la Poștă, am primit alte 2 mini povești plus una pățită de prietenă azi de dimineată.

Poșta Română.
Două panouri alăturate pe care erau expuse felicitări. O doamnă ajunge la ghișeu și cere 3 felicitări, 2 de pe un panou și 1 de pe celălalt panou.
Raspunsul funcționarei îl bate pe Cragiale la fundul gol: “De pe panoul acela nu pot sa vă dau, este al colegei din tura de dimineață.”
Concluzia: Caragiale a murit! Traiasca Poșta Română!

-Doua timbre fiscale de 1 leu, va rog!
-3 lei
-Pai vreau 2, nu 3
-Da, 1,5 lei unul
Nu știu exact care e treaba cu timbrele fiscale, dar timbrul fiscal de 1 leu costa… 1,5 lei

Continuând pe firul logic, azi dimineață prietena subsemnatului se duce la Poștă pentru a plăti taxa de cazier judiciar. A durat 45 de minute și a plecat de acolo fără să fi achitat taxa fiindca “sistemul nu funcționează“.
Îți faci un program și pleci de acasă cu un scop foarte bine definit ca să poți să ajungi și la muncă în timp. Te duci la Poștă să îndeplinești prerequisites pentru a-ți atinge scopul și … țeapă, tot programul îți este dat peste cap și scopul este ratat total din cauză că “sistemul nu merge“.
Ai situații urgente în care ai nevoie să trimiți ceva prin Poștă, nasol, sistemul nu merge.
Trebuie să obții un act urgent și ai nevoie să plătești o taxă la Poștă, nasol, sistemul nu merge.

Nu este prima dată când ajunge la Poștă și sistemul nu merge.

Este foarte clar că sistemul are o problemă, dar nu cel informatic…
Și cred/sper că se va rezolva când or să fie dați afară toți incompetenții și căpușații din sistem.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!