Răsfoind netul găsesc articolul ăsta:
http://www.realitatea.net/antonescu-nu-participa-la-discursul-lui-basescu-nu-sunt-interesat_1131725.html

Mi se pare normal, și eu dacă nu vreau să ascult ce are de zis șeful meu nu vin la muncă. Bineînțeles că sunt plătit pentru ziua respectivă, așa se întâmplă lucrurile în lumea mea imaginară.
Sau este o altă scuză de-a lui Crin ca să poată să doarmă până la prânz?

Îmi place în mod special responsabilitatea lui, ca lider politic, atunci când spune că “nu-l consider pe domnul Băsescu preşedinte legitim al acestei ţări“. Legitimitatea de care vorbește este dată de Curtea Constituțională a României, fie că îi convine sau nu îi convine lui, ca cetățean român. Dar ca Președinte al PNL si Președinte al Senatului ar trebui să se abțină în a declara că nu consideră legitimă o decizie a CCR.

Apropo de Crin, ați încercat vreodată să traduceți în Google Translate, din franceză în română, cuvântul “con”? Try it, just follow the link … 🙂

În altă ordine de idei, continuând subiectul acestui post ia uitati altă discriminare:

New-Image
poza


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!