Încă o dată, pentru a nu știu câta oară, experiența cu doctori din sistemul public îmi provoacă piticii de pe creier.

Eu personal i-aș pune să aleagă, ori la stat ori în privat. Fiindcă altfel vin în clinicile private cu cutumele din sistemul public și ajungi la fel de futut și cu banii luați.

Merg cu fetița la Sanador, față de care, de altfel, am o părere foarte bună! Ecografia de șold de la 1 lună arată o discrepanță în unghiurile măsurate și ne recomandă o revenire la 2 luni. Ceea ce am făcut. Datele nu se modifică foarte mult, drept urmare ajungem la ortopedie pedriatică, tot la Sanador. Ortopedul, în urma consultului, ne spune că din punct de vedere clinic el nu observă nicio problema dar, fiindcă bumerangul a fost aruncat cu ecografiile, ne recomandă kinetoterapie preventivă. De bun simț și total de acord, nu mă joc cu sănătatea copilului meu.

Doar că bunul doctor ne cheamă la Grigore Alexandrescu pentru a continua distracția, fiindcă știți cum e, Sanador nu e specializat pe copii, G. Alexandrescu este și ar fi mai bine acolo…
Ne prezentăm azi de dimineață la G. Alexandrescu, unde ne-a chemat, și dăm peste camera de gardă, plină de copii, părinți, rude, oameni de toate felurile cu toate problemele. Eu fiind cu un copil de 2 luni. Am refuzat să intru în acel focar cu copilul, doctorul ne-a chemat “în camera de pansare”, peste toată coada. Acolo vine, ia ambele ecografii și se duce la șeful de secție care, având intenții total concentrate pe interesul copilului, ne recomandă o a treia ecografie, ca să fim siguri că nu intrăm în horă degeaba. Asta fără să vadă copilul. Clinic încă o dată ni se confirmă că nu vede vreo problemă la copil. Dar ecografia să nu o facem oriunde ci, fiindcă acolo este cea mai bună, la clinica lui privată…Asta după 2 ecografii și un consult al colegului lui.

Lipsă de bun simț, ne-au plimbat cu un copil de 2 luni la un spital infect plin de de toate, doar pentru că au văzut în noi o vacă de muls și s-au gândit să ne dea pe la fiecare să mănânce și gura lor.

Dragi doctori, învățați să ne tratați ca pe niște clienți, nu ca pe niște vaci de muls și atunci, când veți ajunge la acest nivel, cereți respect și bani. Până atunci, mergeți în străinătate fiindcă decât cu voi mai bine fără. Acolo, unde ne tot amenințați că plecați, o să fiți scuipați ca o măsea stricată dacă vă duceți cu abordări d-astea mioritice.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!