Mă uitam mai devreme la Epic Show și dau peste un oarecare Alex Tiță, a.k.a Dragă Alex, într-o scenetă. Sceneta este asta.

Acum, revenind la Dragă Alex, el are un site – http://toataviatalatot.com– și o pagină de Facebook și un canal de Youtube cu același nume. Dragă Alex este un tip din același trib cu Mihai Gâdea, predicator and shit. Sau cu Bivolaru. Sau o arde cu ăia cu martori. Sau plm, whatever, unul dintr-o sectă religioasă oarecare care simte nevoia să vorbească muuuullltt de tot în fața oilor și să le povestească tot felul de pilde și prostii. Mă rog.

M-am uitat la câteva filmulețe d’ale lui Alex, interesant băiatul. Ar fi un studiu de caz prin unele spitale. Are dicție și vocabular, pare să fi terminat școli (el zice facultate). Pare genul care îți ia beregata pe stradă dacă îndrăznești să te piși pe religia lui. Figurativ vorbind.

Dar mie altceva mi-a atras atenția și aici iese la suprafață antreprenorul din mine (sâc!).
Omul are aproximativ 1200 de followeri pe Facebook. 1200! Marea lor majoritate vorbesc în aceleași dodii ca și Dragă Alex. Și mă gândesc că 1200 de oameni care să cumpere un căcat ar genera un profit. Mai departe, 1200 de oameni care să cumpere un căcat cu suport și mentenanță ar genera un profit constant. Și mă mai gândesc că la cei 1200 de oameni nu e greu să le vinzi un căcat, trebuie doar să le bagi religia în el…

Și Dragă Alex are puțini adepți, să vezi Gâdea cât căcat vinde…

Dragă Alex

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!