A plecat ministresa Ioana Petrescu și a venit Eugen Teodorovici. Lumea a crezut că va fi mai bine. Ne-am dat seama repede că nu este cazul. Dar măcar mai rău să nu fie am zis, să nu mai vedem ieșiri la tablă cu lecția neînvățată. N-ai să vezi…

Ieri domnul Eugen Teodorovici a venit cu prima replica ce va rămâne în istorie, când a fost întrebat despre bacșiș pentru băiatul care livrează pizza, în contextul impozitării bacșișului.

Digi24 are o anchetă jurnalistică în desfășurare pentru a descoperi care sunt dedesubturile afacerilor derulate de Eugen Teodorovici prin firma mamei lui.
Cătălin Prisacariu scrie și arată acte prin care se vede cum că Teodorovici ar fi donat PSD-ului între 2012 și 2014 suma de 68.850 lei. Adică vreo 15.000 Euro în 2 ani. Din salariul de bugetar.

Ce nu înțeleg eu este următorul lucru. Dacă tu te știi cu bube și situații dubioase pentru care nu ai răspuns, de ce ai accepta funcția de Ministru de Finanțe? Era clar că va intra cel puțin sub lupa presei, urmată de lupa DNA-ului. Deci de ce? Când tu ai haosul ăsta în afaceri, pentru care n-ai nicio explicație, de ce te supui riscului de a fi cercetat minuțios?

Este aroganță tipică celor care consideră că au spate suficient de puternic pentru a nu păți nimic?
Este prostie și inconștiență în ideea de a-și salva mama/afacerile prin pârghiile pe care i le pune la dispoziție poziția de Ministru de Finanțe?
Sau este un blestem al poziției de Ministru în Guvernul Ponta, fiindcă îi numeri pe degetele de la o mână pe cei care nu au probleme cu DNA-ul?


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!