Ultimul film văzut: La vie d’Adèle sau Blue is the Warmest Color.

Povestea unei tinere fete care își descoperă sexualitatea și se îndrăgostește de o altă fată. Filmul are scene explicite de sex dar nu este un alt Nymphomaniac.
Povestea de dragoste este foarte bine construită, regizorul a reușit să găsească și pune accent pe detaliile care te fac să relaționezi cu momentele celor două fete, detalii pe care fiecare le-a trăit în adolescență.
Mi-a plăcut foarte mult emoția transmisă de Adèle Exarchopoulos, are un stil foarte natural de exprimare în fața camerei. Și este și drăguță. Am presupus că ea este actrița “profesionistă” dintre cele două, dar se pare că , partenera ei, are o carieră mai bogată. Apropo de , are o strungăreață foarte mișto.

Mi-a plăcut mesajul transmis. Principiile se respectă oricât de mult ai suferi, greșelile se plătesc oricât de tare îți pare rău. Și mi-a plăcut că nu se termină ca un film american.
În plus cred că franceza este limba perfectă pentru filmul ăsta.
La vie d’Adèle este un film foarte bun, emoționant, cu două actrițe foarte naturale.
Must see.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

1 Comment

Două filme: The Broken Circle Breakdown & The Equalizer | iogen, cu accent pe i · October 10, 2014 at 12:30

[…] precum restul actorilor din filmele necomerciale de care v-am mai vorbit de-a lungul timpului, gen La vie d’Adèle, The Hunt sau, la pièce de résistance, Incendies. Cu ocazia filmului am descoperit o melodie (și […]

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!