Vine tare din spate.
I se spune “cântăreața fără chiloței”. Eu nu înțeleg de ce nu este “cântăreața” fără chiloței, faptul ca nu avea chiloți era clar, faptul că e cântăreață e de pus în ghilimele 🙂
Iși spune Bijou … get it? 😉

Să o ajut și eu puțin cu promovarea, mai ales că pe mine mă citește multă lume (:D). În urma unui interviu în Click, pe care l-am citit dintr-o răsuflare, am aflat:
Fata cântă de la 4 ani, logic. Eu nu cunosc nicio “vedetă” de la noi care sa nu cânte de la 3-4-5 ani.
La 7 ani era pe scena, a luat o pauza de 15 ani, s-a intors de 6 luni din Franța si moare de foam … aahh, pardon, vrea sa cânte fiindca are talent. Are 25 de ani, minus 15 înseamnă vreo 10 (nu?). Deci a cântat de la 7 la 10 ani pe scenă, de ce sunteți cârcotași!?
Mai departe zice că își produce singură costumele de scenă. Și tot ea produce și crăpăturile pe bază de fermoar, care trebuie musai să stea deschis, că doar d’aia e fermoar. Fascinating!

“Cântă” prin discoteci, cluburi, hypermarketuri (nu supermarketuri, să ne înțelegem!). Probabil că urmează un concert mare la farmacia Catena împreuna cu Adrian Enache.

Ne iubește și vrea sa o iubim în continuare. Am dat drumu’ la listă…

PS: acest post este un pamflet iar subiectul trebuie tratat cu ignore.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!