Mircea Badea se laudă că o anume petiție, Abuzurile din România trec oceanul, este cea mai votată petiție din România, din toate timpurile.
Așa o fi, n-am nicio idee unde să caut ca să verific o astfel de informație. Dar îl cred pe el, că doar latră după ce se documentează, e om de presă.

Mai departe Badea nu se dezminte și îi face cretini pe alții care au avut o părere diferită față de a lui și au votat o petiție băsistă. Nimic nou, toți sunt cretini în capul lui Badea.
Presupun că va urma o interpretare a situație celor două petiții de genul “90% dintre români au votat petiția Antena 3“, 100% reprezentând numărul total de semnatari ai ambelor petiții. Cu ocazia asta țin să reamintesc revoluționarilor de la Antena 3 că dacă n-am semnat petiția băsistă nu înseamnă implicit că susțin petiția turnătoristă.
La fel ca la Referendum. Dacă nu am votat cu Băsescu, nu înseamnă că susțin USL. Chiar deloc.

Categories: Day by Day

Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!