Mi se face scârbă când mă gândesc că scursurile umane care au organizat măcelul din 1990, sunt acum președinți de onoare în partide “democratice”.
 
Mi-ar fi rușine cu mine în fiecare secundă a existenței mele să știu că, pentru 50 de lei la pensie/salariu, am scuipat pe fiecare vânătaie, ruptură, rană, moarte a celor care, în istorie, s-au sacrificat pentru ca tot eu să pot fi liber în a susține un căcat de partid acum.
 
Într-o țară așa cum vor psd-iștii, acum am fi bătuți în Piața Victoriei de “1 milion de oameni” aduși de partid, cu scopul de a păstra puterea de a ne bate și data viitoare, când vom avea iar îndrăzneala de a ne dori să scăpăm de ei.
 
Susțineți că Justiția în România face abuzuri. Aveți dreptate, este un abuz că Iliescu a fost ales de 2 ori președinte și voi, votanții lui, nu sunteți închiși pentru “crimă” împotriva viitorului României.
Este un abuz al Justiției din România că Iliescu nu putrezește în închisoare. Da, Justiția este coruptibilă, pentru că altfel psd-ul nu ar exista iar voi ați fi liberi să gândiți și să alegeți.
 
Unii dintre voi se vor “vindeca” pe drum. Își vor asculta copiii, vor avea încredere în nepoți, la început vor face ca ei doar pentru că sunt capabili să înțeleagă că viitorul lor este mai lung și mai important decât propriul viitor. Și încet-încet vor și înțelege și vor simți.
Alții vor muri cu psd în sânge, incapabili să se rupă de înainte era mai bine, agresivi și violenți cu opiniile diferite de ale lor, dornici să se întoarcă la știm că fură, dar îmi mai scapă și mie câte ceva, incapabili să înțeleagă diferența dintre să îmi dea statul și muncesc, deci am.
Oricum va fi, voi veți dispărea! România va crește, poate eu nu voi prinde dar copilul meu are șanse. Sau copilul copilului meu. Dar voi nu, veți dispărea în istoria tristă a acestei țări.
Eu #rezist, este un maraton lupta asta, nu un sprint!
#altaintrebare!

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!