Jared Spataro, General Manager al Office Marketing Team la Microsoft, a anunțat ieri lansarea oficială pentru public a noului Office 2016. Deocamdată în Public Preview, după ce în Martie au lansat Developer Preview.

Ce este menționabil:

  • modul de lucru cu fișiere este, by default, direct în cloud în OneDrive. Astfel sunt accesibile de oriunde pentru utilizator, atâta timp cât are o conexiune la internet.
  • Co-authoring – posibilitatea ca mai multe persoane să editeze același fișier. Este bun pentru lucrul în echipă.
  • Noi modele de grafice și diagrame

Sunt îmbunătățiri și din punct de vedere data analysis sau posibilități pentru organizații de a face managementul aplicației și de a avea control pe date importante.

Download Office 2016 Preview de aici. Pentru home user, după ce expiră trial-ul ne putem întoarce la licența originală.

Mai multe detalii despre noile feature-uri ale Office 2016 pe blogul lor.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!