Europarlamentarii români Mircea Diaconu și Renate Weber au obținut o primă victorie pentru România, în Parlamentul European.
Mircea Diaconu şi Renate Weber au convins Parlamentul European să acorde României 3,5 milioane de euro în urma unei ţepe în industria sârmei date de ruşi în urmă cu mai bine de doi ani la Câmpia Turzii şi la Târgovişte.[…] Cu o documentare precisă şi discursuri convingătoare, Renate Weber şi Mircea Diaconu consideră că au reuşit să-i convingă pe membrii UE să acorde României o sumă importantă […][via stiripesurse.ro, ziarulring.ro]

Toate bune și frumoase la prima vedere.
Ce părere are Siegfried Mureșan despre asta?


Iată ce zice și raportul oficial pe site-ul UE. 
Raportor: Siegfried Mureşan.
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A8-2014-0008+0+DOC+XML+V0//RO

 


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!