Deci…nu! Trening pe stradă nu.
Nu săriți acum, nu sunt absurd. Este ok dacă ești în drum spre sală, dacă te duci să iei o pâine sau dacă dai o fugă până la vecina de la 3 care e singură acasă.

Dar dragii mei, la birou e nasol. La mall e nasol, chiar dacă scrie Adidas pe trening. În oraș la o bere e nasol, dă prost. În club merge poate doar dacă se numește “La Căminul Cultural” în localitatea Țigănești … or something. La restaurant este climaxul situației, este o plăcere să vezi o fată în egări și un barosan în trening savurând un pahar de Grasă de Cotnari.
Cel mai mișto este când la un pantalon de trening dinăla de bumbac, cu turul puțin lăsat, se asortează o pereche de bașcheți verzi și o geacă de piele. My eyes bleed.

Treningul merge prin casă, merge la un grătar la pădure, merge la fotbal, merge până la colț. Dar cam atât.

Părerea mea.

dress code


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

4 Comments

CrD · January 27, 2014 at 14:43

Deci, de ce e nasol sa porti trening la mall? A devenit vreo locatie de 4+ stele si eu nu stiu? E vreun punct pe harta obiectivelor culturale? Daca poti sa-l porti cand te duci la piata poti sa il porti si cand faci cumparaturile in mall. Pana la urma asta e: un loc unde sa faci cumparaturi.

Parerea mea.

Hmm. acum ca stau sa ma gandesc se poate merge si la nunta in trening. Complet alb. Adidas. Interesanta idee…

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    iogen · January 27, 2014 at 20:04

    Se poate și la nuntă, cu condiția să fie mai nașpa decât al mirelui! 🙂

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

galamij · December 30, 2014 at 17:52

Eu ma intreb, daca vin niste oameni la costum pe terenul de fotbal. Cu pantofi… sa-i primesc la joc sau nu? Recunosc ca sunt in ceata, nu pot zice ca arata rau sa ii fugaresc, dar totusi…

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Tu cum ai reacționa în situația asta? | iogen, cu accent pe i · January 7, 2015 at 13:19

[…] un cocalar din’ăla cu trening, cum îmi place mie, aproximativ 40 de ani, 1.80 înălțime, tuciuriu, geacă argintie, căciulă […]

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!