126 Vineri seară am participat la un spectacol de teatru în scop caritabil pentru Camelia: “Noi4”.

Motivul principal pentru care am ales să mergem a fost mesajul postat de Lia Bugnar pe Facebook. Am apreciat dorința și implicarea actorilor de a ajuta și modul cum s-au dedicat acestui caz, prin cele 2 spectacole organizate la ArCuB. Iar rezultatele vorbesc de la sine: s-au strans 8500 euro pentru Camelia.

Sala a fost arhiplină, au fost multi oameni care au stat in picioare, alții care au stat pe scena în jurul actorilor. M-am bucurat să văd mulți tineri în sală, dovadă că rețelele de socializare sunt un mediu excelent de promovare.

Spectacolul a fost foarte bun. Nu m-am așteptat să-mi placă atât de mult. Mi-aș fi dorit mai degrabă să ajung la cel de joi, “Însemnările unui nebun”, fiindcă știam că joacă Marius Manole. Însă am avut o mare surpriză. Citisem că în piesă joacă 4 actrițe și că durează aproximativ 1 ora și jumătate. De fapt au fost 3 actrițe și un actor, Marius Manole, și a durat 2 ore.

Ultima parte a piesei, în care a jucat Marius Manole mi-a dat senzația că nu a respectat scenariul și că actorii și-au dorit să rămână mai mult pe scena și să mai joace pentru Camelia. Mi-aș dori să revăd piesa ca să știu dacă se termina la fel.

Oricum ar fi, ma bucur foarte mult că am participat la acest spectacol fiindcă, pe langa mulțumirea sufletească de a ajuta un om, am primit drept rasplată un spectacol foarte frumos, jucat altfel, care mi-a transmis o stare de bine.

Morala: trebuie să acordăm mai mult credit oamenilor tineri, frumoși și talentați pentru că nu avem ce pierde, dimpotrivă !


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!