Petronela Rotar a avut o conversație cu mama ei pe teme politice/alegeri prezidențiale. Trist.
Aseară mi-a venit o idee. Am zis că putem face o înțelegere bună cu părinții noștri, care să îi pună pe gânduri și să îi scuture din transa în care au fost băgați de Antena 3.

Sună cam așa.
Dacă eu votez cu Iohannis și ei votează cu Ponta facem după urmează:

  • dacă iese Iohannis Președinte și scade iar salariile la bugetari și/sau pensiile la pensionari eu mă angajez să le plătesc diferența.
  • dar, dacă iese Ponta Președinte și îmi scade salariul prin renunțarea la cota unică și introducerea impozitului progresiv atunci ei îmi plătesc mie diferența la salariu 🙂

Care este mai probabil să se întâmple? 😀
I-am pus pe gânduri serios. Ai mei s-au răzgândit oricum între timp și merg pe mâna noastră, a tinerilor, că “știți voi mai multe că aveți acces la informații și prea sunteți porniți“. Sunt sigur că nu (doar) deal-ul propus de mine i-a pus pe calea Iohannis, ei de bună-voie s-au gândit mai mult la viitorul meu și mai puțin la al lor.

Mai am puțin de lucru pe la unul, pe la alții… 🙂 😛


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

2 Comments

CrD · November 16, 2014 at 16:04

Si daca iese oricare din ei si adopta ambele masuri ce se intampla? Eu as propune ca banii din ambele parti sa fie directionati catre cei care nu au votat din motive independente de ei (lipsa de buletin) :p

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Eugen · November 16, 2014 at 20:56

    Se anulează înțelegerea, am fost fraudați :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!