Scrie omul un articol despre cum poți să afli dacă iPhone-ul tău este blocat sau nu în rețea și dacă mai are garanție. Articol irelevant, mă rog, dar dă un link extern unde trebuie să-ți bagi IMEI-ul și, tadaaam, afli secretul vieții de apoi.

Momentan are 107 comentarii iar începând de pe la comentariu 30 toți, dar toți, își dau IMEI-ul în comment și cer informații despre dacă au telefonul blocat și cât costă deblocarea. Ca oile, a fost suficient un dobitoc să ceară deblocarea și toți după el au crezut că e cu autoservire.

Este ca și cum eu spun aici că știu un magazin pe Calea Victoriei care vinde vibratoare XXL și ei încep prin comentarii să mă întrebe ce culori am pe stoc.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

2 Comments

AndSan · February 12, 2015 at 14:56

http://iphoneimei.info/

“Sall auziti am iphone5 si iam verificat imei sa vad daca este original am intrat pe acest site international nunbering plane am batut imeiu si in loc de iphone5 zicea ca este 4s ce sa intamplat a fost schimbat imeiu sau este codat pe icould sau find my phone va rog spunetimi cat mai repede”

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Eugen · February 12, 2015 at 15:19

Eu mă enervez când văd că sunt atât de mulți idioți și eu nu fac bani pe cârca lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!