Cea mai mare piață de contrabandă a internetului a dispărut în urma unei escrocherii în valoare de 12 milioane de dolari care a panicat toată comunitatea cumpărătorilor de droguri online. Evolution –site-ul la care recurgea toată lumea pentru orice avea nevoie, de la heroină și ketamină până la arme și pașapoarte false de când FBI-ul a închis Silk Road 2.0. în luna noiembrie – era doar o mare escrocherie. [more]

Partea interesantă este că, după Silk Road 2.0 unde utilizatorii au pierdut $3.7 milioane, au fost suficient de mulți dobitoci care să piardă $12 milioane pe Evolution. Nu asta este cel mai interesant, ci faptul că acum, imediat după ce s-a confirmat țeapa Evolution, a apărut ca ciuperca după ploaie Ironclad, care va avea fix același scop și fix același final precum Silk Road și Evolution. Dar dobitoci vor fi și mai mulți și mai proști și eu mă arunc cu afirmația că se vor pierde mai mult de $12 milioane pe noua piață de contrabandă a internetului.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!