Și se mai duse unu’. Relu Fenechiu. Sau pardon, #Relu #FNQ 🙂
Crește inima în mine de fericire când vâd sentințe finale de închisoare cu executare pentru șmecherii ăștia care se credeau indestructibili și intangibili la vremea lor. Acum plâng ca niște copii, își pun cenușă în cap și se dau de ceasul morții că sunt nevinovați. Dar drumul este același.
Când era Ministrul Transporturilor era tare bine, reușita afacerilor lui era la puterea propriei semnături. Acum nu mai este așa de bine când te gândești că 5 ani nu îți mai vezi familia decât la vorbitor. Măcar îl are pe fratele lui lângă el să îi țină spatele … 🙂

Aștept cu nerăbdare sentințe definitive de închisoare cu executare și în alte cazuri de corupție, de exemplu Monica Iacob Ridzi sau în dosarul transferurilor.

Și acum o dedicație pentru #Relu #FNQ:


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!