Profesorul se numește Dumitru Păduraru, conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași.

Idiotul ăsta nu este profesor și nici nu face treburile astea de ieri, de azi. Și nici studente care să pice nu au fost puține, căci altfel nu mai făcea treaba asta. Ce mă uimește este faptul că un astfel de dobitoc a ajuns profesor universitar. Mă surprinde lejeritatea cu care își bătea joc de studente. Nicio jenă, nicio reținere. Omul nu avea nicio grijă că cineva, la un moment dat, îl va turna. Nu se cenzura, nu se ascundea. I se spune profesorul “patu’ sau patru“. Toată lumea îl știa, el știa că toată lumea îl știe. Și totuși nu a avut nicio jenă în a continua iar colegii lui, conducerea universității, nicio problemă în a îl ține în funcție.

Prin 2010 un dispozitiv exploziv artizanal i-a făcut praf mașina. Tot pe atunci, după faza cu mașina, a fost bătut pe stradă. Sunt sigur că motivul ambelor întâmplări are legătură cu vreo studentă care a ales patu’ și prietenul acesteia.

Și totuși el a rămas în continuare profesor universitar la ditamai Universitatea de Medicină. Și abia în 2015 s-a strâns lațul în jurul lui. Cam târziu, nu?


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!