spuneam ieri că treaba cu ASF este de fapt un răspuns politic al PSD-ului la adresa stresului exercitat de PNL cu Iohannis pe Guvernul Ponta.
Contraatacul continuă, mesajul este același către PNL. Noua baricadă deschisă de Ponta: Mariana Câmpeanu. Lovitura este cu mantă. Ponta se bazează pe presiuni în PNL, presiuni pe Crin Antonescu, din partea membrilor importanți care intră la apă, să o lase mai moale că îi scufundă pe toți și abia au început să își umple și ei buzunarele.

Din nou este interesant cum, deși pensia de invalid și indemnizația de însoțitor pentru Iulian Câmpeanu i-au fost acordate începând cu anul 2005, abia în 2014 a fost descoperit. În condițiile în care doamna Mariana Câmpeanu a fost Ministrul Muncii prin 2008 și este din nou pe post în Guvernul Ponta din 2012.
Bine, faptul că este un atac politic nu schimbă cu nimic nesimțirea doamnei Ministru și a soțului ei. Explicațiile sunt penibile, demne de un hoț care, prins cu mâna în buzunar, dă vina pe alinierea planetelor. O nesimțire cum des vedem la oamenii noștri politici.
Enervant este că hoții ăștia sunt demascați doar atunci când este în interesul altor ciorditori.

hoti