Sunt curios voi ce planuri aveți de Revelion. Cum petreceți? Unde?
Bine, e posibil ca nimeni să nu mai fie pe aici ca să citească postul și să răspundă 🙂

Pentru mine petrecerea de Revelion s-a cam devalorizat în timp.
Variante sunt 3, după cum mă gândesc eu:

  • Revelion la munte/mare/străinătate
  • Revelion în club/bar/pub/restaurant
  • Revelion acasă/la cineva acasă

Voi ce alegeți?
De-a lungul timpului le-am făcut pe toate.
La munte nu foarte des, dar acolo parcă a fost cel mai frumos. Din păcate este și cel mai scump și oarecum mai incomod. Presupune organizarea tuturor prietenilor cu concedii înainte și după Revelion, să cauți locația, rezervări, drum de iarnă până acolo etc. Ultima dată am fost la Durău și a fost foarte frumos. Ne-am cazat la o vilă vreme de 3 nopți (parcă) și ne-am simțit foarte bine, ne-am relaxat.

Varianta de Revelion în club nu a ieșit foarte bine ultima dată, drept urmare iese din discuție pe viitor. Oricum de la bun început nu a fost ceva ce să-mi placă. Mi se pare scump și ineficient. Este o noapte de club ca oricare alta, doar că te costă de vreo 5 ori mai mult. La restaurant ar fi ceva mai ok.

Ultima variantă este să petreci noaptea de Revelion acasă. La tine sau la prieteni. Cu prietenii bineînțeles. Este cea mai la îndemână, cea mai ieftină, cea mai ușor de organizat. Ok, este și cea mai tristă dpdv al acțiunii, dar pentru mine dacă ești cu prietenii e suficient. V-am zis la About, țin aproape prietenii și familia  :mrgreen:

Cum ziceam la început, nu prea mai am nicio tragere să mă agit pentru noaptea de Revelion.
Dar în schimb sună din ce în ce mai bine ideea de a merge la munte după Revelion. În prima sau a doua săptămână. Este mai liber, este mai liniște, este mai ieftin, este mai bine din multe puncte de vedere. Trebuie ținut cont de faptul că sunt cei care sărbătoresc varianta de Revelion pe rit vechi, care este pe 14 Ianuarie în 2014.

Cum vi se pare ideea?
Sărbătorim noaptea de Revelion 2014 pe 11 Ianuarie? 🙂

La Mulți Ani!


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!