Domnule Președinte,

Am înțeles și am apreciat schimbarea tipului de politică pe care ne-ați promis să o practicați. Îmi place eleganța de care dați dovadă în exprimare și în atitudine. Apreciez inteligența dumneavoastră și capacitatea de a vă păstra calmul în situații agitate din punct de vedere politic și emoțional. Stimez diplomația de care dați dovadă și mă încântă imaginea elegantă pe care o dați României prin prezența dumneavoastră la evenimente internaționale. Este surprinzătoare plăcut deschiderea către new media, acceptarea și adoptarea mijloacelor noi de comunicare pe platforme sociale, care reprezintă prezentul și vă conectează direct cu oamenii care vă susțin. Este relaxant să știu că atunci când dumneavoastră vorbiți nu trebuie să trimitem copiii în altă cameră pentru că limbajul poate fi neadecvat. Aveți o prestanță care câștigă respect și atenție din partea celor care vă ascultă și vă urmăresc.

Nu avem nevoie de un Președinte jucător precum era Traian Băsescu. Tocmai de aceea ați câștigat alegerile, pentru că oamenii și-au dorit un nou drum care să ne ducă spre civilizație. De aceea a pierdut Victor Ponta, pentru că nu are nimic din tot ceea ce am enumerat mai sus. Era doar un alt Traian Băsescu, doar că mai tânăr și cu mai mult timp în față pentru a face rău.

Domnule Președinte, avem nevoie de un Șef al Statului care să fie activ. Nu este suficient ca echipa de PR să dea comunicate pe Facebook. Este necesar, dar nu suficient. Zilele astea reprezintă momentul perfect pentru ca rolul Președintelui României de mediator să se activeze și să ajute populația să capitalizeze efortul depus. În jocul dumneavoastră noi numai ce v-am ajutat să dați șah. Numai ce v-am pus 4 ași în mână pentru a câștiga. Tocmai ce v-am ridicat fizic în fruntea noastră și v-am dat impulsul de care era nevoie pentru a schimba drumul țării.

Este momentul potrivit să ieșiți la rampă, să provocați schimbarea politică de care avem nevoie. Trebuie să ne susțineți, trebuie să ne ajutați. Urcați-vă pe scaun și conduceți oamenii. Altfel susținătorii dumneavoastră vor dispărea rând pe rând și veți ajunge să fiți doar unul dintre ceilalți, dintre cei care trebuie aruncați. Nu ne dezamăgiți prin lipsa de implicare activă și emoțională în drama aceasta. Nu fiți un roboțel, oferiți empatie sinceră și trăiți alături de noi.

Și vă rog mult de tot, învățați puțină politică, fiindcă oamenii doar buni la suflet sunt mâncați de vii în această arenă.

Cu drag,
un (încă) susținător

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!