Short Film: The Runners

Foarte mișto cum oamenii, pe măsură ce obosesc, devin din ce în ce mai sinceri și mai deschiși. Efortul de a te opune nu mai are sens cu fiecare kilometru alergat, nu li se mai pare o intruziune în intimitate, chiar spre sfârșit cineva ajunge să întrebe “So what’s your next question?“.
Sunt sigur că aceeași oameni puși în fața unui interviu la o cafea nu ar fi la fel de deschiși. Mulți probabil nici nu ar participa.

Cum credeți că s-ar desfășura ceva similar în România?
Care ar fi reacția alergătorilor la un interviu cu întrebări “intime“, în timp ce aleargă? Intim este subiectiv bineînțeles.
Runners, start you talk!

via DoR

Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!