Știați că cea mai scumpă cameră de hotel din lume costă 60.000 Franci Elvețieni pe noapte?

Camera este de fapt un Penthouse cu 12 camere, 12 băi, terasă, și o panoramă superbă. Hotelul unde este acest Penthouse se numește President Wilson din Geneva. Penthouse-ul se numește Royal Penthouse Suite.

60.000 CHF = 49.000 €

Apartamentul Royal Penthouse Suite are chiar și o sală de gimnastică proprie.
Televizorul din apartament este un Bang & Olufsen BeoVision 4-103, care are un preț de aproximativ $100.000. Geamurile sunt antiglonț și, bineînțeles, apartamentul are un lift propriu.

Pe locul doi în topul celor mai scumpe camere de hotel din lume se află apartamentul prezidențial al hotelului The Raj Palace Hotel din India, cu un preț de $45.000 (~32.000 €). Momentan acest apartament este în renovare/restaurare, se redeschide în Octombrie 2014. (pentru cei care abia așteptați să mergeți acolo… 😀 ). Interesant este că procesul de renovare/restaurare durează de 12 ani. (sau cel puțin așa înțeleg eu de la ei de pe site):

Being restored since 12 years continuously at The Raj Palace The best designers and architects of the world are blending a real to life Palace of the 17th century Rajput Maharaja’s luxurious lifestyle combined with 21st century most modern conveniences provided by technology.

More & more & more

Categories: Știați că

Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

2 Comments

FaraSuparare · March 13, 2014 at 11:58

Eu când am timp și reușesc să conving și câțiva prieteni, prefer să merg aici sau aici.
E un pic mai scump decât ce ai scris tu acolo, dar merită

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    iogen · March 13, 2014 at 12:05

    Păi să zici când vrei să mergi că mă bag și eu!

    În altă ordine de idei, nu e mai scump, maxim 250.000EUR pe săptămână. În Geneva este 49.000EUR pe noapte.
    Deci ai grijă, să nu mă duci în locuri ieftine că nu merg!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!