Aseară am fost în toane bune și am zis să mai dau o șansă Antenelor. Că poate sunt eu subiectiv și ei de fapt au emisiuni bune.

Am început cu Sinteza Zilei pe Antena 3. Am rezistat 5 minute. Până când Gâdea a început, în stilul caracteristic de jurnalist model, cu exprimări de genul “băi Băse…”. Mai avea puțin și ne lua cu “frățioare”, “prietenaș” și alte exprimări demne de intelectualul din el. Domnule Gâdea, Rusia este în prag de război cu NATO, în Crimeea numai ce avusese loc un referendum controversat, Guvernul Ponta nu prea face nimic util în țara asta, subiecte de actualitate sunt gârlă. Dar nu, subiectul emisiunii Sinteza Zilei de aseara (în cele 5 minute cel puțin) a fost, surpriză, Traian Băsescu. Cum că vrea să închidă Antena 3. Și eu vreau să se închidă Antena 3, dar nu face nimeni vreo emisiune despre asta. Gâdea și Badea sunt fenomenali. Cred că ar trebui să prezinte iComedy.

Că tot veni vorba de iComedy, am schimbat după cele 5 minute pe Antena 1. Aflasem în urmă cu ceva timp că Mickey Haș nu mai prezintă iComedy. Aseară am aflat și cine l-a înlocuit. Sunt 3. Văru’ de la tocmai.ro – Șerban Pavlu, Daniel Buzdugan și Cătălin Bordea. Pe Pavlu l-am văzut la teatru, nu m-a impresionat în nicio piesă. Buzdugan nu știu ce are, dar haz clar nu. Bordea este amuzant, într-un stil de autobază.

Am văzut 2 sketch-uri. Revenirea lui Cioacă și Simona Halep, față în față cu Bianca Drăgușanu. Băi, nici măcar un zâmbet! Nada! Nu numai că n-am râs, dar chiar m-am întristat de cât de puțin amuzanți erau. Vă spun sincer, am râs mai mult la Sinteza Zilei de mai devreme. Am râs mai mult la înmormântarea lui Cioabă. Am râs mai mult la Titanic. Am râs mai mult după ce am căzut cu motocicleta. Mă rog, ați prins ideea, n-am râs!
Dacă nu mă credeți puteți urma link-urile ca să vedeți înregistrările. Vă trebuie doar răbdare să ajungeți la sfârșit.

Cam aici s-a terminat răbdarea mea cu Antenele. Aproximativ 15 minute din viața mea pierdute aseară.
Mă întorc peste alte 6 luni, poate vine vreun intelectual pe acolo între timp.

Categories: Day by Day

Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

1 Comment

Eugen Coanda via Facebook · March 17, 2014 at 15:20

adânc

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!