Papagalul ăsta de Tăriceanu reprezintă tot ceea ce urăsc cel mai mult la politicieni. Este la mare balotaj cu Ponta pe lista de politicieni pe care nu îi suport.

Povestea o știți deja, presupun. Tăriceanu a fost la DRPCIV să își schimbe permisul de conducere și, ca un mare om în Stat clientelar așa cum se visează el, nu a stat la coada aia mare la care stă pulimea. S-a băgat în față, înainte de începerea programului, pișându-se practic pe toți fraierii care, în bună parte și din cauza lui, stau la cozi imense la instituțiile statului.

Dacă ai ceva ani prin țara asta, din păcate, ajungi să te obișnuiesti cu astfel de atitudini din partea dobitocilor din politică. Și, deși te burzuluiești, treci peste fiindcă pe ăștia nu îi mai schimbăm din concepțiile comuniste, trebuie să moară ca să scăpăm de ei.

Dar, dobitocul, pune paie pe foc, încercând să explice de ce este el mai egal decât alții.

[…]Plec de la următoarea constatare: există în orice stat câteva funcții importante, unde oamenii au fost aleși să reprezinte statul și să se dedice în principal problemelor societății. Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă.[…]

Dobitocule, există câteva funcții importante într-o societate care ar trebui să dea o direcție societății, să fie exemple, să transmită un mesaj corect prin comportament și prin exprimare verbală, să ajute la schimbarea de mentalitate a acestei nații. Nu să apeleze la relații, cunoștințe, să șmecherească sistemul și să își bată joc de ăștia mai neimportanți care se încăpățânează să îi respecte pe cei din jur și să nu fure ce pot și pe unde pot pentru a-și atinge scopul.

Una din aceste funcții este Președintele Senatului, al treilea om în Stat. Jignești poziția pe care o ocupi, jignești toată populația inteligentă a acestei țări prin prezența ta acolo. Nu ești cu nimic diferit de cocalarul care fură coloana de la semafor, sau corupții care fură bani din proiectele cu statul apelând la relații. Tu doar ai fost prins. Nici măcar nu ai avut inteligența sau bunul simț să o faci fără să fii prins.

Și dacă ai impresia că reprezinți statul si te dedici problemelor societății, te anunț că ești un reprezentant penibil al Statului Român prin atitudinea pe care o ai și prin faptele de corupție pentru care ești acuzat. Iar ca problemele ale societății găsim, printre altele pe care nu le rezolvi și traficul de influență pe care tocmai l-ai făcut.

Tăriceanu, chiar tu esti o problemă a societății, dedică-te să te rezolvi pe tine! Și eu sper să prind ziua când oameni nesimțiți, ca tine, nu vor mai reprezenta statul.

Jeg!

[poza]


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

1 Comment

sven · August 19, 2016 at 09:02

Atitudinea tipica a majoritatii celor care ne conduc…

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!