O altă campanie de crowdfunding pe Indiegogo care a avut super succes: Panono Ball Camera.

La fel ca Airtame, au strâns peste 1 milion de $.
Ideea nu este nouă, practic ceva similar folosește Google la Street View. Doar că Google nu a dorit să extindă tehnologia pe care o folosesc la nivel de produs pentru end user. Așa că a lăsat loc pentru cei ca Jonas Pfeil să dezvolte un produs similar pe care să îl scoată pe piață. Astfel a rezultat Panono, un echipă de 36 de camere capabile să tragă un selfie de 360 grade. Practic arunci mingea în sus și când ajung în cel mai înalt punct al ascensiunii toate cele 36 de camere trag un instantaneu iar softul Panono compune o imagine completă de 360 grade.

Campania de crowdfunding pe indiegogo s-a terminat și Panono a obținut $1.250.028.
Prețul de retail se spune că va fi de $600.

PS: Campania celor de la Airtame s-a terminat, au îndeplinit target-ul de 1 mil. $. Drept urmare Airtame va avea toate feature-urile. Abia aștept livrarea, în Mai. 🙂

airtame device


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!