Bugetul României trebuia propus de Guvernul României, conform legii, până pe data de 15 Octombrie 2014. El a fost propus pe 10 Decembrie 2014, deci cu aproape 2 luni de întârziere.
Acum, Victor Ponta vine în Parlament pentru a comenta atitudinea Opoziției față de votul pe buget, vot care a devenit urgent, este grabă, trece anul!

Ca să ne lămurim, el întârzie bugetul cu 2 luni de zile și acum vine repede în Parlament și face apel la seriozitate și responsabilitate, grăbește lucrurile spunând că dacă ăia răi din Opoziție mai comentează mult și contestă bugetul la Curtea Constituțională săracii toți cei care așteaptă pensiile mărite și TVA redus așteaptă degeaba. Nu domnule Ponta, nu trebuie să îi întrebe pe cei care contestă bugetul de ce nu se aplică reducerile bugetare, trebuie să întrebe Guvernul României de ce a întârziat cu 2 luni.

Adică el vine cu un buget întârziat 2 luni și parlamentarii trebuie să îl voteze “ca primarii” fiindcă este târziu și nu mai este timp de discuții. Și cei care chiar citesc bugetul și au întrebări sunt de vină pentru că Guvernul Ponta a întârziat. Really?!
Ia vino în sectorul privat cu astfel de propuneri domnule Ponta să vezi cât de repede ești dat afară pentru incompetență. Nu treci cu astfel de prostii nici de Asistenta Directorului General.

Câtă ipocrizie.

 


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!