“Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al Guvernului Romaniei” – Victor Ponta [sursa]

Este un pas, poate cel mai important, în încercarea populației de a scăpa de împuțiții care sunt la guvernare acum. Dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, nu am niciun dubiu că Ponta nu ar avea o agendă, un plan. Până nu îl văd plecat definitiv din viața politică și în arest nu mă declar scăpat de el și gașca lui de împuțiți. 

Aseară a încercat să dea un os de ros prostimii, prin demiterea șefului de la ANPC. Nu i-a mers, drept urmare echipa de PR i-a creionat o altă strategie. Înțelegeți bine, Ponta dacă iese din zona privilegiată care îi asigură o oarecare imunitate va cădea rău. Când zic imunitate nu mă refer neapărat doar la cea legală. Papagalul ăsta este în fruntea unor grupuri de interese și, dacă pleacă de acolo, va pierde susținerea mogulilor. În momentul ăla el este pierdut și va ajunge la închisoare. Iar el tot ce face în ultima perioadă este pentru a nu ajunge la închisoare. Gestul de a demisiona nu are nicio legătură cu asumarea responsabilității, totul este un joc prin care el vrea să pice în picioare.

Oamenii uită repede, românii și mai repede. Peste câteva luni emoția din aceste momente se va fi dus. Și atunci, la formarea noului Guvern și la anul la alegeri vom da testul de maturitate și abia atunci factura pentru PSD trebuie executată. El va încerca să se întoarcă și să capitalizeze un boost de imagine câștigat astăzi prin demisia de onoare. Omul ăsta nu are onoare, nu picați în plasa lui.

“Sper ca depunerea mandatului meu si a guvernului sa satisfaca cererile protestatarilor.” – Victor Ponta

Nu, depunerea mandatului Guvernului nu trebuie să fie suficientă pentru a satisface cererile protestatarilor. Toți împuțiți de acolo trebuie să tremure, să viseze noaptea că vin oamenii peste ei și îi scot în chiloți în stradă pentru tot răul făcut în ultimii 25 de ani. Demisia Guvernului Victor Ponta este doar începutul, nu este satisfacția finală a oamenilor. El este doar capul împuțit al peștelui.


Eugen

Mă numesc Eugen. Am pornit acest blog pe platformă wordpress.com pentru ca după câteva luni să îmi dau seama că îmi place și mi-ar plăcea și mai mult un domeniu al meu. Astfel a apărut iogen.ro. Apropo, este cu accent pe i... La origini sunt inginer de-al Politehnicii, în prezent lucrez în IT. Nu, nu programare. Sunt căsătorit și am o fetiță superbă. În pagina de Despre mine găsiți mai multe cuvinte, printre care și câteva dintre motivele pentru care am pornit blogul.

2 Comments

CrD · November 4, 2015 at 12:58

La naiba! L-au “lucrat” si pe asta…

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Eugen · November 4, 2015 at 13:26

    Încă nu, abia când o să fie în dungi tragem linia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonează-te la newsletter

Adresa de email:

Subscribe!